[ phatsa @ 25.02.2005. 11:41 ] @
E, ova tema (digitalnih foto aparata) je prava katastrofa: toliko podataka, parametara, modela, proizvodjaca... tako da i posle detaljnog pregleda svih tema i svakojake pretrage i dalje nemam odgovor na pitanje koje me muci (a uz to sam maksimalno zbunjen). Svaki prodavac u svakoj prodavnici ima drugaciju pricu o jednom istom aparatu. Dakle: sta je ZAISTA NAJJEFTINIJE, a zadovoljava sledece: - TFT - opticki zoom 2-3x - digitalni zoom bilo koji - blic - 3 Mpx - za snimanje familije na moru, uveče u stanu, predmeta iz veće blizine (recimo prikaz artikala za sajt), pristojnog kvaliteta (znači ne vrhunskog ili profesionalnog) - ugrađene memorije za 50-ak fotografija porodične tematike - da nije preterani gutač baterija - navedite i cenu aparata voleo bih da izostavite komentare tipa: dodaj jos xx EUR za to i to... zaista ne interesuje najjeftinija varijanta. Ako neko ima nesto (polovno/novo/"neka druga varijanta") sa gore navedenim karakteristikama, bilo bi lepo da mi posalje PM. Zahvaljujem unapred. |