[ Belgrade Original Style @ 01.03.2005. 00:51 ] @
eto ta glupost mi pise kada pokusavam da otvorim neke stranice ili pod linkove ... medjutim u razgovoru sa drustvom nagovestili su me da bi to mogla biti java .. ako tema nije za ovde premestite je negde gde bi odgovarala .. hvala .. ocekujem pomoc!
[ bunker @ 01.03.2005. 08:04 ] @
pa imas service pack 2, i IE ne dozvoljava da se otvore pop up prozori, da te ne bi zatrpavali. ovu opciju mozes da iskljucis u podesavanjima, ali sto se mene tice, jako je korisna.
mislim da mozes prevazicci, otvoriti prozor, ako drzis shift ili ctrl i kliknes na link.

tema nije za ovde, ali ajde...
[ Belgrade Original Style @ 01.03.2005. 14:57 ] @
hmm ma meni to i ovako i onako netreba ... mislim smara nemogu dosta stvari da radim .. pa ako mi neko moze objasniti put do skidanja toga ..tj iskljucivanja te opcije ...
[ Shadowed @ 02.03.2005. 14:41 ] @

Tools > Options, Privacy, odcekiras "Block pop-ups"
[ Belgrade Original Style @ 09.03.2005. 23:19 ] @
hmm nesto nije i dalje u redu .. win mi je na nemackom ali sam opet donekle dosao do tog gde ste mi rekli ali nemam te opcije da skinem pop up ... pa bi mi jako znacilo ako uspete nekako da mi pomognete oko toga na nemackom .. hvala !
[ Shadowed @ 10.03.2005. 13:56 ] @
Bez persiranja, molim :)

Nemacki nemam pojma ali da probamo ovako:
[att_img]
Pa pokusaj po rasporedu da pronadjes.

E sad, posto ti nije bas informativan prvi post, da li si mislio na zutu "traku" koja se pojavljuje u gornjem delu IE-a ili na nesto drugo? Imas li SP2 za Windows?