[ Dzoni Noksvil @ 03.03.2005. 04:38 ] @
Situacija je sledeca. ja i drugar bi smo hteli da se umrezimo - nalazimo se na oko 400m razdaljine - opticka vidljivost slaba gotovo nikakva ok onda recimo on i ja nabavimo svu pratecu opremu pa kupimo 2 wirless kartice kabl antene... i taj Ap. Recimo Ap postavimo ga na neku obliznju zgradu sa chijeg vrha on ima dobru opticku vidljivost sa nama. -Ja ga vidim "AP" odnosno njegovu antenu i -isto tako drugar vidi tu antenu....bala bala idemo dalje: buni me to da li taj AP, taj uredjaj koji ima one dve male antenice i na koji se kaci velika antena kolko sam razumeo moze da radi sam bez kompjutera. znaci zanima me da li on mora ispod sebe da ima komp neki ili je to (opciono)? ili sam ja to nesto pogresno skontao? Koliko sam uspeo da ispratim ovde na forumu "AP" on moze da radi bez tog racunara (nekog treceg racunara u ovoj prici, nekog za koji bi bio povezan utp kablom)? Cini mi se kao da je neko napisao da se on setuje sam na sebi postavi a da remote podesavanja vrsis preko svog racunara nesto preko HTML-a, sto bi znacilo da on radi kao jedna vrsta rutera zar ne? molim vas ljudi odgovorite mi Pozdrav! |